Contact

Onze adresgegevens, telefoonnummer en e-mail-adres vindt u onderaan deze website. Zoekt u de contactgegevens van een specifieke commissie kijk dan even op de commissie-pagina.

Roomburg brengt ca. 8 keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit voor haar leden. Inschrijven daarvoor kan via deze link.

Fysiek langskomen? Als er geen Corona-maatregelen zijn die het tegenhouden dan is het verenigingsgebouw gedurende 1 april – 30 november elke zaterdagmorgen geopend. U kunt daar dan terecht voor een drankje en een hapje. Ook t Winkeltje is dan geopend, voor de aanschaf van materialen.

Wilt u zich inschrijven als kandidaatlid? Kijk dan even bij de informatie onder lid worden

Wilt u als lid het bestuur ergens over spreken? Dan kunt u gebruik maken van het inloopspreekmoment voorafgaande aan de maandelijkse bestuursvergadering. Dit is om 20.00 elke derde woensdag van de maand. Indien het bestuur digitaal vergadert kan ‘digitaal langskomen’ op dezelfde tijden. Als u van te voren laat weten dat u langs wilt komen kunnen we u laten weten welke vorm van toepassing is (en sturen we u indien van toepassing de inloggegevens van de digitale vergadering).